FAQ

Honden zijn toegelaten op het parcours. Neem zeker ook voor je hond eten/drinken voor onderweg mee. Uiteraard altijd aan de leiband, poepzakjes meenemen én gebruiken aub!  Hou rekening met de conditie van je hond! Mogen we u hiernaast ook vragen om achteraan te starten.

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden maar wilt dit graag wijzigen? (Bv. van 12 km naar 5.5 km) Neem dan voor 1 september contact op met info@semidenivelles.be.

Er zullen 4 bevoorradingen zijn voor de halve marathon (+ 1 bij de finish), 2 voor de 12 km (+ 1 bij de finish) en 1 bij de finish voor de 5 km en de Kids Run.

Alle bevoorradingen worden voorzien van water. Aan de eindstreep voorzien we wat meer.

Je kan je de dag zelf nog inschrijven voor de semi-marathon, 12 km, 5 km et Kids Run.

 
 

Ja, we voorzien een gratis opbergplaats in het stadhuis waar je je sporttassen veilig kan achter laten.

Je kan je startnummer van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 september afhalen bij onze partner Sport One, tijdens de openingstijden van de winkel (10u-18u). SportOne is een sportwinkel gelegen in Faubourg de Mons 68 in Nijvel.

Het is ook mogelijk om extra startnummers (zonder voornaam) rechtstreeks in de winkel aan te kopen en ter plaatse te betalen.

Je hebt geen tijd om naar Sport One te gaan?

Zondag 15 september 2024: je startnummer afhalen kan op de Grote Markt van Nijvel – aan de stand ‘voorinschrijving’. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren aanwezig bent, zodat je op tijd aan de start staat.